Hjerting Koret vendte sidst i september hjem fra en meget vellykket koncertrejse til Stockholm.

Vi var 42 med på turen, heraf 11 af vores engagerede påhæng.

Vi havde vores egen bus fra Papuga Rejser, som vi også kunne benytte i Stockholm, når vi skulle rundt til koncerter og turistseværdigheder. Det var en rigtig fin aftale, som alle var glade for.

Korets leder, Lisbeth Aagaard, havde sammensat et varieret program af en times varighed, og det har været en stor udfordring for koret at få det til at lykkes. Specielt afslutningen af programmet har krævet en stor arbejdsindsats og koncentration af koret, som måtte begive sig ud i noget helt nyt med et medley over grandprixmelodier, som Lisbeth Aagaard havde arrangeet. Koret begav sig også for første gang ud i at lave koreografi til et nummer.

Et par dage før afrejsen til Stockholm gav Hjerting Koret en koncert i Skt. Ansgar Kirke i Bramminge som en slags generalprøve før turen. Det var dejligt at opleve den store opbakning til denne koncert.

I Stockholm gav Hjerting Koret to koncerter, den ene koncert sammen med Odd Fellowkoret i Odd Fellowlogen. Den anden koncert i Den Norske Kirke i Stockholm, som den Danske Forening i Stockholm havde arrangeret for os. Begge koncerter blev rigtig vellykkede.

Rejsen  gav også mulighed for at opleve flere af Stockholms smukke turistattraktioner, bl.a. Vasamuseet, Gamla Stan og Drottningholm Slot.

Samtidig havde vi rig mulighed for socialt samvær, og der var virkelig mulighed for, at vi alle kunne blive rystet godt sammen. Det var godt, ikke mindst for de nye i koret, som under turen lærte os andre bedre at kende, end der er mulighed for under de travle ødeartener.

Tak til hel koret med påhæng for stort engagement. Tak til alle, som har bidraget med stort og småt i planlægningen og gennemførelsen af uren. En specil tak til vores korleder Lisbeth Aagaard og vores formand Sigfred Lindvig, som har været de to helt store drivkræfter bag dette projekt.

Lotte Olsen, tidl. medlem af korudvalget.

(Dette indlæg er også bragt i Hjerting Postens oktobernummer.)